Sveriges bästa apputvecklare sökes

Sveriges bästa apputvecklare sökes

Gillar du enformigt arbete, hatar programmering utan möjligheter till att utvecklas då vill jag att du slutar läsa för vi söker definitvt inte dig. Om du däremot är en bra utvecklare som vill bli bäst i Sverige då är det dig vi söker.

Dina arbetsuppgifter

Som apputvecklare är din uppgift att använda din kreativitet och kunskap för att skapa bra kod. Vad har du för verktyg för att lyckas? Du kommer att ingå ett litet team bestående av väldigt kompetenta kollegor som hjälper dig på vägen. De arbetar i ett högt tempo som är väldigt målinriktad. Företagets kunder är välkända och uppdragen är varierande. Initialt kommer du att arbeta mot en mobilapp där utvecklingen sker inom Javascript med Vue och PHP med Laravel. Du ansvarar för hela produkten och kommer alltså att arbeta som en full-stack utvecklare.

UCS har en kraftig tillväxt och en fantastisk arbetsplats som du har möjligheten att få kalla hem. Här kommer du att trivas!

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom relevant område
  • Kunskap i Javascript
  • Svenska, tal och skrift
  • Körkort
Meriterande:
- erfarenhet av PHP, Javascript och C#

För att bli framgångsrik i detta uppdrag behöver du vara målmedveten, du vill arbeta mot konkreta mål i ett högt tempo. Medarbetarna är väldigt kompetenta och arbetar med ett stort samarbete så vi ser att du delvis är ödmjuk och vill lära dig från övriga men samtidigt är kommunikativ och tydlig. UCS erbjuder dig mycket frihet vilket vägs mot mycket ansvar, du ska inte bara vara bekväm med det utan gilla det.

Villkor

Ort: Linköping
Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning
Arbetstider: 08-17

Urvalet sker löpande - sök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Robin Törnblom
Telefon 0722-078994
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

United Computer Systems IT Solutions:

"Vi är experter på modern IT för företag i tiden. Vi ger dig en problemfri IT-miljö, rätt produkter och effektiva IT-lösningar som underlättar din vardag. Vi är ett 25 tal personer varav de flesta sitter i Linköping. Våra verksamhetsområden är IT produkter, IT utveckling och IT förvaltning. UCS IT Solutions driftar och säkerställer flertalet företags IT-miljöer. Verksamheten omfattar både försäljning av IT-utrustning samt löpande support, förvaltning och vidareutveckling. Moderbolaget UCS har bedrivit verksamhet i branschen i mer än 18 år."

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?

Välkommen med din ansökan!