Servicetekniker sökes till stabilt företag i Katrineholm

Servicetekniker sökes till stabilt företag i Katrineholm

Är du servicetekniker och vill ha möjlighet att utvecklas på din arbetsplats? Vi söker nu 1 servicetekniker inom ventilation till vår kund i Katrineholm.

Dina arbetsuppgifter

I början av din anställning kommer du ges möjligheten att gå med en mer erfaren kollega för att känna dig trygg och komma in i rollen. I takt med att du blir mer etablerad i din roll som Servicetekniker kommer du i huvudsak arbeta självständigt ute hos företagets kunder. Du planerar själv dina dagar efter tilldelade uppdrag. Arbetet innehåller varierande arbetsuppgifter men i huvudsak kommer du att arbeta med;
  • Luft injustering
  • Felsökning
  • Service
Din profil

Vi ser att du som söker uppfyller följande skallkrav:
  • B-körkort
  • Bra Svenska och Engelska
  • Någon form av teknisk bakgrund (gärna inom el-kunskap)
  • Brancherfarenhet
Det är dessutom meriterande om du som söker har
  • Erfarenhet från felsökningar på aggregat
  • Arbetat med sälj och service
  • Erfarenhet av luftinjustering
Som person ska du som Servicetekniker vara driven, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ, vilket krävs då du i rollen kommer vara självgående. Som servicetekniker kommer du dagligen träffa många olika kunder så det är av stor vikt att du är social och har högt i tak. Eftersom det är en stor bredd på kunder med allt från offentliga verksamheter till industrier, är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig till olika miljöer. Det är även viktigt att du är serviceminded för att kunna erbjuda det lilla extra till kunden.

Villkor

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Arbetstid: 07.00-16.00
Lön: Enligt GFL
Ort: Katrineholm

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag.

Välkommen till Framtiden!

Adress
Framtiden AB
Teknikringen 10
58330 Linköping
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund i Katrineholm är ett stabilt företag med en stadig kundkrets. Företaget finns på flera orter i Sverige och vänder sig till kunder i alla led såsom brukare, fastighetsägare, landsting, kommuner, byggnadsentreprenörer, husfabrikanter och projektledningsföretag. Du kommer arbeta mot en stor bredd av kunder då företaget arbetar med Entreprenader, utredningar, konstruktioner, projektering, energieffektiviseringar, underhållsarbete inom ventilation, värmesystem och kylsystem, serviceavtal, OVK besiktningar, installation och service av kylanläggningar, automation (styr och regler, övervakning) till fastigheter.

Företaget har totalt 25 anställda i Katrineholm, varav 5 stycken är tjänstemän. Företaget har en familjär anda och satsar på att utbilda sin personal för långsiktiga anställningar. Som anställd på Företaget har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.