Senior projektledare inom IT till Tieto Evry

Senior projektledare inom IT till Tieto Evry

Är du en teknikintresserad person? Har du dessutom tidigare erfarenhet av projektledning inom IT? Vad bra! Just nu hjälper vi Tieto Evry i Linköping med att hitta deras nya seniora projektledare inom IT.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som senior projektledare ingår du i ett team som arbetar med konsulting, support och drift av IFS Applications. I din roll blir du ansvarig för att leda projekt inom exempelvis implementationer, uppdateringar av IFS Applications eller projekt där du sätter upp en ny IT-miljö tillsammans med kunden utefter deras önskemål. Det är en varierande roll som innefattar många olika typer av projektuppdrag, där du kommer ha många kontaktytor både internt och externt i form av kunder, kollegor och systemleverantörer. Du kommer exempelvis ha kontakt med systemleverantören IFS men också kundens andra leverantörer. Den här rollen passar dig som trivs med att leverera tekniska lösningar i en tjänst med stort kundfokus. I din dialog med kunden ser du också möjligheter och föreslår kunden andra tjänster som kan stötta kundens behov.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Leda projekt vid nyinstallationer och uppgraderingar av IFS Applications
 • Leda projekt gällande kunders IT-miljöer, t.ex. vid beställning av nya test- och produktionsmiljöer
 • Genomföra och leda förstudier
 • Hålla samman analyser av kunders tekniska infrastruktur
 • Arbeta för att skapa och utveckla goda samarbeten mot företagets kunder
Din profil
 • Högskoleutbildning inom IT exempelvis inom systemvetenskap eller datavetenskap alt erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter
 • 3 års erfarenhet av projektledning
 • Förståelse av Windows Server och databaser
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet av IFS Applications eller andra ERP-system
 • Erfarenhet av projektmodellen PPS
 • Certifierad inom projektledning
För att trivas i rollen som projektledare inom IT så ser vi att du är självgående, flexibel, resultatinriktad och har en god samarbetsförmåga.

Villkor

Ort: Linköping eller Stockholm
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid

Rekryteringsprocessen hanteras av Framtiden AB och kunden önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Framtiden AB.

Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TietoEVRY är ett ledande digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. TietoEVRY har idag cirka 24 000 experter anställda globalt med huvudkontor i Finland. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. TietoEVRY omsätter årligen cirka tre miljarder euro och aktierna är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.