Svagströmselektriker till stor aktör i Linköping sökes!

Svagströmselektriker till stor aktör i Linköping sökes!

Har du arbetat som säkerhetstekniker? Känner du att du stannat upp i din utveckling på de bolag du är idag?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

Som säkerhetstekniker på Bravida arbetar du självständigt med att installera säkerhetslösningar hos Bravidas kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av installation och driftsättning av säkerhetsanläggningar, felsökningar samt åtgärdsförslag, daglig kundkontakt och skapa och bevara kundrelationer.

Din profil

Skallkrav:
Svagströmselektriker
B-körkort

Meriterande:
YH utbildning som säkerhetstekniker
Behörig elektriker
Arbetslivserfarenhet som säkerhetstekniker

Som person bör du vara någon som drivs av högservice och laganda. Du bör vara en person som trivs i att arbeta självständigt och i grupp.

Villkor

Start: Enligt ök.
Placering: Linköping
Lön: Enligt ök.

Sök denna utmanande tjänst redan idag! Urval sker löpande...
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida ger fastigheter liv - dygnet runt, året om. Det gör vår kund med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera. Bravid är en heltäckande teknikpartner med verksamhet inom ett flertal teknikområden

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.