Säkerhetstekniker till brand sökes!

Säkerhetstekniker till brand sökes!

Har du el kunskaper är nyfiken och gillar problemlösning? Härligt! Då skulle tjänsten som säkerhetstekniker hos vår kund passa dig perfekt!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som säkerhetstekniker hos vår kund kommer du arbeta med både servicearbeten och nyinstallation med inriktning mot brand. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefatta felsökningar, utbyte av komponenter och serviceavtal på provningar. Till en början kommer du få arbeta med en erfaren kollega för att småningom ta mer eget ansvar.

Din profil

Skallkrav:
  • El gymnasialutbildning samt gjort en stor del utav dina lärlingstimmar
  • Alt arbetat med brandlarm eller som säkerhetstekniker tidigare
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av branschen
  • Har gjort hela lärlingstiden som elektriker
I rollen som säkerhetstekniker söker vi dig som är social som person, nyfiken på nya saker och som gillar problemlösning då en stor del av arbetet kommer innebära att du utför olika former av servicearbeten ute hos kunder. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en el gymnasialutbildning och att du gjort ett större antal av dina lärlingstimmar alternativt att du haft liknande arbeten tidigare.

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Linköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med allt ifrån design och installation till utveckling och förvaltning av lösningar som är användarvänliga och energieffektiva för både industrier och byggnader. Företaget jobbar mot bostadshus, offentliga sektorn men ocks mot kommersiella fastigheter och industriprocesser. Vår kund finns i 12 länder och har ca 16 000 medarbetare i Europa. I Sverige är de närmare 3500 medarbetare på omkring 80 orter. Styrkan i företaget är att de finns med under hela livscykeln då de har en hög teknisk kompetens och heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.