Säkerhetstekniker till Assemblin!

Säkerhetstekniker till Assemblin!

Trivs du med att träffa kunder och arbeta med tekniska lösningar?
Sök tjänsten idag eller tipsa om någon som du tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta ute hos kund för att erbjuda tjänster inom bland annat inbrottslarm, passageanläggningar och brandlarm.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Nyinstallation av system
  • Driftsättning av system
  • Service av system
Arbetet kan innefatta moduler som är trasiga eller att kunder behöver komplettera sina nuvarande system på grund av utbyggnation eller andra förändringar i lokalerna. Service av systemen kommer att ske enligt serviceavtalet med kund. Du är även med och driftsätter de system som företagets elektriker varit med och byggt. Du arbetar uteslutande med företagskunder.

Din profil

Skallkrav
  • ECY certifikat
  • minst 2års erf som elektriker eller larm.
  • Svenska i tal & skrift
  • B-körkort
  • Inga prickar i belastningsregister (eftersom du arbetar med säkerhet hos kunder)
Meriterande krav
- Erfarenhet av liknande arbete

Personliga egenskaper
För att lyckas i den här rollen tror att du är en ansvarsfull personen som kan strukturerar upp ditt arbete. Du trivs med ett arbete där du får träffa kunder och tillsammans med dom arbeta för att hitta den bästa lösningen för deras behov. Du är nyfiken på yrket och vill alltid fortsätta att utvecklas.

Villkor

Ort: Linköping
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande!
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-31 41 73
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Deras omsättning är mer än 7 miljarder kronor och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden.

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?

Välkommen med din ansökan!