Säkerhetstekniker sökes!

Säkerhetstekniker sökes!

Har du goda el kunskaper och gillar problemlösning?
Härligt! Då skulle tjänsten som säkerhetstekniker hos vår kund passa dig perfekt!

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som säkerhetstekniker hos vår kund kommer du arbeta med både servicearbeten och nyinstallation. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefatta felsökningar, utbyte av komponenter och serviceavtal. Som säkerhetstekniker hos vår kund har du ett självständigt och engagerande arbete där du har ett stort kontaktnät både internt- och externt. Du kommer att få en gedigen introduktion och få gå vid sidan av en kollega under introduktionstiden.

Om företaget
Vår kund arbetar med allt från design och installation till utveckling och förvaltning av lösningar som är användarvänliga och energieffektiva för både industrier och byggnader. Vår kund erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, drift & underhåll och facilities management. Företaget jobbar mot den offentliga sektorn men också mot industriprocesser. Vår kund finns i 12 länder och har ca 16 000 medarbetare i Europa. I Sverige är de närmare 3500 medarbetare på omkring 80 orter. Styrkan i företaget är att de finns med under hela livscykeln då de har en hög teknisk kompetens och heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden.

Din profil
Skallkrav:
  • Erfarenhet av säkerhetssystem (elektriker, automation, eller bevakningssystem)
  • Körkort
  • Svenska och engelska
  • Grundläggande datavana
  • Tekniskt intresserad
Meriterande:
  • Utbildad elektriker (samt utfört hela lärlingstiden)
  • Förståelse för nätverksuppbyggnad
Personliga egenskaper
I rollen som säkerhetstekniker söker vi dig som är social och driven. Du är nyfiken på nya saker och gillar problemlösning då en stor del av arbetet kommer innebära att du utför olika former av servicearbeten ute hos kunder. Du är service-minded och orädd för att skapa nya kontakter men du ser också det stora värdet i att behålla dom befintliga kunderna. Du bör vara uppdaterad vad gäller ny teknik.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Linköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.