Rekryterare till SAAB i Husqvarna

Rekryterare till SAAB i Husqvarna

Är du nyexad personalvetare och vill jobba med rekrytering? Eller har du sen ett tag jobbat med rekrytering och vill ta nästa steg? Ta chansen och sök tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

Som rekryterar i detta uppdrag är du med och hjälper rekryterande chefer i deras rekryteringsprocesser. Du kommer att ha ansvar för:
  • Skriva annonser efter kravprofiler
  • Säkra att ni hittar bra kandidater
  • Hålla i intervjuer
  • Se till att kandidaterna gör eventuella tester
  • Referenstagning och återkoppling
Hr-teamet består idag av 16st personer som är placerade på olika orter. Du kommer få vara med och engagera dig i olika HR-projekt. Till en början är det ett vikariat året ut men det finns mycket stor chans till förlängning.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning. T.ex. Socionom, Personalvetare, HR etc.
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av rekrytering eller personalansvar
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av internrekrytering
  • Jobbat med företags standarder och rutiner
Det är en fördel om du jobbat med någon form av testverktyg innan i samband med rekrytering. Vi ser att du är självgående och drivande i rekryteringsprocesser och har erfarenhet att söka aktivt. Då kommunikation är A&O är det viktigt att du är social och en teamplayer. Du har en vilja att utvecklas både i företaget och i branschen.

Villkor

Start: Maj 2019
Ort: Husqvarna eller Linköping
Befattning: Heltids, visstid. Med god chans till förlängning.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är runt 15.000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. På Saab training i Husqvarna arbetar de med avancerade träningssystem inom försvar och säkerhetssektorn. Där söker de nu en erfaren rekryterare för ett uppdrag fram till årsskiftet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.