Radioingenjör sökes till kund i Linköping!

Radioingenjör sökes till kund i Linköping!

Är du tekniskt intresserad? Har du en bakgrund som masttekniker / mobilmasttekniker?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

I rollen som radioingenjör kommer du att arbeta med olika projekts alla faser inom radiokommunikation, allt från kravställning till test och verifiering. Du kommer arbeta i en stor kunds egna testmiljö. Arbetsuppgifter kan skräddarsys efter kompetens, intresse och kund. Som radioingenjör till vår kund kommer du att arbeta inom olika teknikområden såsom konfiguration, antennteknik, radio-, och satellitkommunikation, med allt från tester, felsökning, utveckling och underhåll av utrustning. I rollen ingår även dokumentation av projekten samt utrustningen.
Större delen av arbetet utförs på kontoret i Linköping ihop med ca 20 medarbete.

Din profil

För att lyckas i rollen som radioingenjör hos vårt kundföretag ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom relvant område. Vi ser med fördel att du är tekniskt lagd.
Vi tror att du som söker är social, relationsskapande, ambitiös och ordningssam som person.

Skallkrav:
  • Lägst högskolenivå inom teknisk fysik/elektronik/motsvarande
  • Flytande engelska och svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Högre utbildningsnivå
  • Erfarenhet eller egna projekt inom radiokommunikation
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med produkter och tjänster inom kommunikationsnätet. Dom är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation, underhåll och övervakning av infrastrukturer för alla typer av tekniskt avancerade kommunikationsnät. Företaget arbetar även med infrastruktur av molntjänster och datacenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.