Produktionspersonal till Linköping

Produktionspersonal till Linköping

Gillar du att plocka ihop saker? Titta hit!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att skruva ihop specialgjorda vagnar. Vagnarna är gjorda av aluminium och rostfritt stål. Det ingår att sätta ihop vagnen utefter en ritning och varje vagn är gjord utefter kundens önskemål därav så är ingen vagn den andra lik. När du har blivit varm i kläderna så kommer du naturligt att få mer varierade uppgifter så som att följa med ut till kund för att installera vagnarna. Även andra uppgifter på verkstad och lager. Här har du chansen att utvecklas inom ett företag som har stora ambitioner för framtiden men med en familjär känsla.
Anställningen kommer inledningsvis vara på ca 50% för att succesivt övergå till en heltidstjänst förhoppningsvis till sommaren.

Din profil

Som person är du noggrann och förstår att det är viktigt att göra klart jobbet du har påbörjat. Du är lättsam och har ett sinne för service. Vidare så klart en positiv inställning och viljan att jobba.

Skallkrav:
  • Engelska
  • Händig
  • Svenskt uppehållstillstånd
Meriterande:
  • B-körkort
  • Truckkort
  • Har läst av ritningar tidigare
Villkor

Ort: Linköping
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: 50-70% vid start för att till sommaren gå upp till 100%
Arbetstider: 7-16, Flextid

Urval sker löpande! Varmt välkommen med din ansökan redan idag eller tipsa en vän.
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-31 41 73
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Virtual Manufacturing är en leverantör av leanbaserade produktions- och logistikutvecklingstjänster. Vi tror på, och är beredda att ta oss an utmaningen, att knyta samman teknik, metoder och hårt arbete runt omkring produktionsutveckling för att uppnå resultat. Detta görs både i en virtuell och fysisk värld, innan och efter produktionsstart. I projekt förverkligar vi dagligen våra egna och kunders drömmar. Vi vet hur vi tillsammans med våra kunder skapar värde. Virtual Manufacturing ska vara den naturliga, mest innovativa partnern inom modern produktionsutveckling. Kompetens, kvalitet och långsiktigt hållbart engagemang är våra ledstjärnor. Med hjälp av nya angrepps- och synsätt hjälper vi ledande företag inom tillverkningsindustrin nå "operational excellence" snabbare. Välkomna att tillsammans med oss skapa värde i din produktion "The Virtual Way".

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.