Nyutexaminerad utvecklare till framgångsrikt teknikföretag

Nyutexaminerad utvecklare till framgångsrikt teknikföretag

Har du ett brinnande intresse för programmering och vill jobba på ett ledande företag inom fordonsbranschen? Sök då redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som programmerare i detta uppdrag kommer du att arbeta i ett mindre team om 5 personer med ambitioner om att växa under året. Du kommer att arbeta i sprintar i en ny och innovativ miljö. Teamet som du arbetar med har god erfarenhet med varsitt specialistområde där du kommer att kunna få möjligheten att utvecklas tillsammans med dem.

Din profil

Skallkrav
  • högskole- eller civilingejörsutbildning
  • Kunskaper Python
  • Behandlar engelska i tal- och skrift
  • kunskap om byggsystem
Meriterande
  • Erfarenhet inom relevant område
  • Förståelse för fordonssäkerhet
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 (Flex)
Ort: Linköping

Då urval sker löpande - sök tjänsten redan idag!
Mer info
Kontaktperson Robin Törnblom
Telefon 0722-078994
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en välkänd aktör inom bilbranschen. De ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar och deras produkter räddar ca 30 000 liv varje år. Koncernen består av ca 50 000 anställda och i dagsläget är de inne i en spännande teknikutveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Vid deras teknikcentrum i Linköping utvecklar de kamerabaserade säkerhetssystem för personbilar. Vår kund tror att aktiv säkerhet med hjälp av kamerateknik och avancerad bildbehandling kommer att bli standard i framtidens bilar.

Vår kund räddar liv och minskar trafikskador. De är ständigt på jakt efter nya talanger som kan driva utvecklingen framåt. Är du en av dem?

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.