Nyexad Ingenjör till känd aktör!

Nyexad Ingenjör till känd aktör!

Är du snart eller nyligen nyutexaminerad ingenjör och vill arbeta med att ta fram kompletta drift- och underhållslösningar för komplexa system och produkter? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som underhållsanalytiker/ ILS konsult kommer du att arbeta med framtagning av drift- och underhållskoncept med hjälp av analyser, utvärderingar, specificering och datainsamling.
Tjänsten innebär att du sätter dig in i komplexa system och produkter, med allt från undervattenfarkoster till flygplan, och genom analyser och utvärderingar genomför drift- och underhållsanalys för att slutligen vara med och generera en optimal underhållslösning med beaktande av teknik och livscykelkostnad.

Arbetet innebär mycket kontakter med bland annat leverantörer, konstruktörer och användare.
Du kommer att utföra en viss del av ditt arbete på plats hos företagets kund.

Det första steget blir dock att du internutbildas i hur dessa analyser görs, parallellt som du får mindre uppgifter att lösa tillsammans med mer erfarna konsulter

Sammanfattningsvis kommer du arbeta med:
 • ta fram hur man driftar och underhåller tekniska system
 • man kommer jobba brett alltifrån ubåt till flygplan (drift och underhållsdesign)
 • hjälpa kunder att få en så bra totalekonomi som möjligt i en produkts livcykel
 • Jobba med drift, underhåll och försörjningsplanering
 • drift och underhållsdesign
 • Balansera teknik o kvalitet o kostnad i underhållssystemen
Din profil

Vi söker dig som är högskole-/civilingenjör med ett stort tekniskt intresse och en god förmåga att snabbt sätta dig in i och förstå system och dess uppbyggnad.
Du talar och skriver flytande svenska och då många av företagets kunder arbetar i en internationell miljö är det även viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift.
Meriterande är om du tidigare har jobbat med underhållsfrågor och har erfarenhet av att exempelvis ha räknat på livscykelkostnader och genomfört FMECA etc.

Skallkrav:
 • Högskoleingenjör
 • Svenska & engelska - flytande i tal o skrift
 • Svensk Medborgare
 • B-körkort
Meriterande:
 • Civilingenjör
 • Mycket goda studieresultat i kurser inom Matematik eller motsvarande som visar på analytisk förmåga
 • Kännedom om FMECA
 • Kännedom om driftsäkerhets- och underhållsanalyser
Som person är du drivande och villig att ta eget ansvar. Då du hanterar en stor mängd data och information är det viktigt att du är strukturerad och analytisk. För att trivas i konsultrollen bör du ha en god social kompetens och ha förmågan att anpassa dig utifrån den givna situationen.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter att växa i sin roll. Du kommer att arbeta i ett erfaret team där det finns mycket att lära. Så ta chansen att redan idag söka till tjänsten som Underhållsanalytiker/ILS-ingenjör eller tipsa om en vän!

Villkor

Arbetsort: Linköping/Norrköping
Omfattning: Heltid med viss observation om du förväntas ta examen - juni 2018
Startdatum: Enligt överenskommelse

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum! I denna rekrytering lägger vi stor vikt på de personliga egenskaperna.
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1470 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Vår kund är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB och omsätter 1,65 miljarder kronor (2014).
De kombinerar vårt tekniska kunnande med djupgående branschkunskaper för att skapa nya lösningar. Med hänsyn både till miljö och säkerhet. Vår kunds konsulter har spetskompetens inom informationssäkerhet, systemintegration, kommunikation, mekanik, systemsäkerhet, systemutveckling, teknisk produktinformation och logistik. Vår kund har ett talentprogram där du som söker tjänsten har möjlighet att ingå i.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.