Nätverkstekniker till globalt företag

Nätverkstekniker till globalt företag

Har du utbildning inom nätverk?Vill du arbeta i ett världsledande företag inom teknik?Då tycker jag du ska titta hit!

Dina arbetsuppgifter

Planera och driftsätta mjukvaru- och hårdvarulösningar inom nätverk-området för de internt anställda på förtetaget. Som en nätverkstekniker får du se till att miljön är stabil och optimera lösningarna till en överenskommen servicenivå på ett kostnads- och tidseffektivt sätt. Man kommer att ingå i ett team där målsättningen är att utvecklas och utveckla för att skapa mer effektiva lösningar. Det är idag 18st i gruppen och till vardags arbetar man i större team där man stöttar & hjälper varandra.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör mot telekom eller nätverksteknik - eller motsvarande i arbetslivserfarenhet du bör känna till följande begrepp: LAG,LACP,Spanning tree,VRRP,MPLS,BGP,VPNs
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande om du har något av följande:
  • Kunskap inom programmering (Python)
  • Kunskap om informationssäkerhet
  • Jobbat i datacenter
  • Nätverksdesign
  • Kunskap om Jira (visualiseringsverktyg)
Man passar bra in i gruppen och teamet om man är en ödmjuk person. Nyfiken då man kommer in i rollen och tänket snabbare. Våga fråga och viljan att lära sig snabbt.

Villkor

Tjänstgöringsort: Linköping

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-314173
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en världsledande leverantör av utrustning och tjänster till telekomoperatörer. Företaget arbetar redan med mobilteknologi för 2G, 3G och 4G, de förbereder just nu för att ta steget in i nästa generations mobiltelefoni, 5G. Företagets verksamhet innefattar även drift och underhåll av mobilnät.
Företaget har ett bra introduktionsprogram där du får komma in i hela företagets historia, kultur och framtidsvisioner. Du kommer från början att bli väl bemött och omhändertagen av dina medarbetare i teamet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.