Mjukvaruutvecklare? Se hit!

Mjukvaruutvecklare? Se hit!

Vill du jobba med framtidens bilar? Ligger de ett geniuint intresse i mjukvaruutveckling?
Då ska du söka denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare till vår kund kommer du jobba agilt tillsammans med ditt team. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att du med hjälp av kollegor ska integrera koden som du fått av dina kollegor från andra länder. Du kommer även arbeta en del med programmering i C och även en del i Phyton. Som utvecklare kommer du även vara den som får vara med och testa den nya funktionen du och ditt team tagit fram till framtidens bilar.

Din profil

Skallkrav
  • Civilingenjörsexamen inom relevant område
  • Engelska i tal samt skrift
Meriterande
- Tyska eller andra språk

I detta uppdrag kommer vi att lägga stor vikt i din personlighet. Du behöver vara nyfiken, se möjligheter och vilja utvecklas. Du behöver därför besitta en god kommunikativ förmåga och förstå kundens behov samt kunna kommunicera med dina kollegor. Hobby-projekt i programmering är meriterande för denna tjänst.

Villkor

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Vardagar 8-17 med möjlighet till flex.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en välkänd aktör inom bilbranschen. De ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar och deras produkter räddar ca 30 000 liv varje år. Koncernen består av ca 50 000 anställda och i dagsläget är de inne i en spännande teknikutveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Vid deras teknikcentrum i Linköping utvecklar de kamerabaserade säkerhetssystem för personbilar. Vår kund tror att aktiv säkerhet med hjälp av kamerateknik och avancerad bildbehandling kommer att bli standard i framtidens bilar.

Vår kund räddar liv och minskar trafikskador. De är ständigt på jakt efter nya talanger som kan driva utvecklingen framåt. Är du en av dem?

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.