Mekaniker som vill bli utmanad

Mekaniker som vill bli utmanad

Nu är det hög tid för att reda ut alla elkablar, den rasslande radion och felkoder som aldrig slutar dyka upp. Sitter du och vill ha en riktigt utmaning och är duktig mekaniker, sök tjänsten nu eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker kommer du att reparera, serva och felsöka tunga fordon. Du kommer att arbeta i ett familjärt gäng som använder en härlig "omklädningsrums-jargon" på dagarna som gör att dagarna bara flyger förbi. Utöver att reperera alla typer av fel som kan tänkas uppstå kring tunga fordon är företaget väldigt mån om att få sin personal att stanna. Du kommer att erbjudas tillgång till alla verktyg du behöver, tydliga instruktioner, tvätthall samt tillgång till deras verkstad dygnet om.

Gillar du att meka då är det här drömjobbet för dig!

Din profil

För att lyckas i denna roll krävs:
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du:
  • Har C- och D-körkort
  • Erfarenhet av reparationer av tunga fordon
Dina personliga egenskaper är av stor vikt vid denna tjänst. Det är viktigt att du kan arbeta i team och är noggrann samt ordningsam. Du är även flexibel, social och driven. Du är en person som vill lära dig och inte är rädd att fråga det du inte vet. Här vill vi ha dig som inte är rädd för att gå in och ta för sig!

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Ort: Linköping
Arbetstider: Inledningsvis mån-fre 08-17, därefter natt varannan vecka.
Mer info
Kontaktperson Robin Törnblom
Telefon 0722-078994
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 okt (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Östergötlands största bussföretag med en ny och modern fordonspark. Vår kund strävar alltid efter att ge bästa möjliga service till sina kunder och uppdragsgivare. Sedan företaget etablerades på slutet av 90-talet har det blivit ett mångsidigt transportföretag med nästan 200 anställda. Som anställd erbjuds du en arbetsplats med härlig stämning och ett sammansvetsat team som ger dig bra stöttning i ditt arbete. Här har du dessutom stora utvecklingsmöjligheter!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.