Maskinoperatör sökes!

Maskinoperatör sökes!

Är du en person med eget driv? Gillar du att blanda fysiskt arbete med maskinarbete? Då kan denna tjänst vara något för dig, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

En vanlig arbetsdag för dig som maskinoperatör kommer innebära att du arbetar vid dragmaskin eller linmaskin. Du som maskinoperatör är den person som är med under hela processen när processen av spännlinan sker. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter då du som maskinoperatör kommer arbeta vid tre olika stationer som innefattar hela processen. Du kommer vara stationerad i Linköping och ingå i ett härligt team!

Din profil

Skallkrav:
  • B-körkort
  • Svenska
  • Truckkörkort
Meriterande krav:
  • Traversutbildning
  • Erfarenhet inom processindustri
  • Svetsvana
Som person ser vi gärna att du har lätt för att samarbeta och vill vara en del av ett team. Viss styrka behövs då du behöver använda kroppen i arbetet. Vi tror att du som maskinoperatör behöver vara plikttrogen och punktlig då du arbetar mot uppsatta mål.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid/Visstid
Placering: Linköping
Arbetstider: Skift veckovis - 06:00-17:00 eller 14:00-23:00

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722 84 58 96
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som tillverkar en spannlina inom betongindustrin. På kundföretaget finns cirka 45 anställda som arbetar i skift så att produktionen är igång dygnet runt, sju dagar i veckan. De har funnits i 110 år.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.