Lagerarbetare med logistiksinne sökes!

Lagerarbetare med logistiksinne sökes!

Vill du arbeta i en spännande miljö? Har du erfarenhet av export?
Sök då denna tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

Som lagerarbetare hos vår kund Sisource AB i Linköping kommer du ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat arbeta med att plocka och packa ordrar, fraktbokning, märkning av lagrets kemikalier och även kontrollera material. Du som lagerarbetare kommer ingå i ett team om 10 personer. Dina kollegor är inriktade på olika delar så som frakt och packning av material. Som lagerarbetare hos Sisource AB kommer du få vara med och rotera runt på alla avdelningar.

Din profil

Skallkrav:
Svenska och Engelska i tal och skrift
B-körkort
Svensk medborgare

Meriterande:
IMDG, ADR, IATA certifikat
Truckkort
Erfarenhet inom bokning av frakter i världen
Erfarenhet av arbete med farligt gods

Som person bör du ha viljan att utvecklas. Du bör besitta en hög social kompetens och vara självständig.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Linköping
Omfattning: Heltid

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sisource AB är ett kemikalieföretag som jobbar med kemikalielogistik. De hjälper sina kunder att skräddasy lösningar för deras kemikalieprocess med allt från beställning, lagerhållning, leverans, dokumentation, rapportering och även avfallshantering.
Sisource AB i Linköping är placerade vid SAAB och ca 30 anställda.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.