Laboratorieingenjör sökes!

Laboratorieingenjör sökes!

Har du erfarenhet av laborationsarbete? Vill du arbeta i team?
Sök då denna spänande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

Som laborant/laboratorieingenjör erbjuds du ett intressant och omväxlande arbete med fokus på att säkerställa en hög och jämn kvalité på analyser. Du kommer att tillhöra ett relativt nystartat team och huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:
 • Mottagning, registrering, hantering och förvaring av prover
 • Analysering av prover
 • Utvärdering, rapportering och administrativ hantering av analysresultat
 • Metod- och instrumentansvar
Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma beroende på tidigare erfarenhet, utbildning samt provflöde.

Din profil

Skallkrav:
 • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot naturvetenskap, biologi, kemi eller annan likvärdig utbildning
 • Svenska och Engelska i tal och skrift
 • Tidigare erfarenhet av laborationsarbete
Meriterande:
 • Laboratorieassistent
 • Biomedicinsk analytiker
 • Laborant sedan tidigare
 • Erfarenhet av analysmetoden PCR
Som person bör du vara någon som gillar att arbeta med kvalité och stuktur. Du bör vara flexibel och trivas i att arbeta i ett varierat arbetstempo med flera arbetsuppgifter pararellt.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Linköping
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt ÖK

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder smarta diagnos- och hälsotestlösningar, ofta baserade på DNA-teknik, både till vården och direkt till konsument. Deras test beställs enkelt online och kan utföras vart du än befinner dig. Testen analyseras i vår kunds labb och provsvaren hämtas via en kod på webben inom några dagar, säkert och helt anonymt.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.