Kyltekniker sökes!

Kyltekniker sökes!

Har du precis läst klart till kyltekniker eller intresserad att ta nästa kliv i karriären som kyltekniker? Skicka in din ansökan redan idag till oss!

Dina arbetsuppgifter

Som kyltekniker hos vår kund kommer dina dagar bestå av t.ex. service av kylaggregat, felsökningar, fylla på vätska inom kylteknik och installera nya anläggningar ute hos deras kunder. De område som du kommer arbeta i är allt ifrån industrier till fastighetslokaler. Du kommer arbeta 7-16 varje dag och vart åttonde vecka köra ett jourpass. Ditt område kommer vara mesta dels i Östergötland.

Din profil

Skallkrav:
  • B-körkort
  • Certifikat inom området: Kategori 1
Meriterande:
  • Har arbetslivserfarenhet inom området
  • Arbetat som ventilationstekniker tidigare
  • Heta arbeten certifikat
  • El behörighet
Egenskaper:
Vi ser dig som söker tjänsten som kyltekniker att du är en person som gillar att ta eget ansvar men även se det värdefulla med långvariga kundrelationer. För att trivas i rollen behöver du ha ett tankesätt som är lösningsorienterad för att kunna tillgodose kundens behov.

Villkor

Ort: Norrköping
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Urval: Sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund fokuserar på lösningar inom Ventilation, byggautomation, kyla och rörledningar. Hos vår kund kommer du att få möjligheten att arbeta i en utvecklande och utmanande miljö med härliga kollegor och stora utvecklingsmöjligheter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.