Kvalitetsrevisor sökes!

Kvalitetsrevisor sökes!

Har du arbetat som kvalitetsrevisor? Vill du arbeta en spännande miljö?
Sök då denna konsulttjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kvalitetsrevisor inom produktion verkar du internt över en stor del av verksamheten i vår kunds produktionsorganisation. Du kommer att tillsammans med nuvarande revisorer, med hjälp av det värdeskapande verktyget revision, stötta verksamheten i dess förbättringsarbete. Ditt fokus kommer ligga på verksamhets- och processrevisioner av våra stödfunktioner och kontor. Du kommer också ansvara för att koordinera revisionsprogrammet inom ditt fokusområde, för att planera och resurssäkra ingående revisioner samt sammanställa och rapportera utfall. En annan viktig del av arbetet kommer att vara att bidra till en fortsatt utveckling av revisionsverksamheten för att på ett ännu bättre sätt kunna stötta produktionssystemets kvalitetssäkrings- och förbättringsarbete.

Din profil

Skallkrav:
Högskol- alt. Civilingenjörsutbildning med relevant inriktning
God kunskap av kvalitetsledningssystem
Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
Relevant arbetslivserfarenhet
Kunskap inom ISO 9001 och EN 9100

Vi söker dig som har god vana att arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra. Du är drivande och har en stor vilja att hitta lösningar. Du bör besitta egenskaper så som hög integritet och god kommunikationsförmåga, vidare måste du vara noggrann och analytisk, med fokus på både detaljer och helhet.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Linköping
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt ÖK.

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskt företag med huvudkontor i Stockholm med huvudsaklig inriktning mot högteknologi inom försvarsindustri, civil säkerhet samt luftfart. Företaget fokuserar på tre strategiska områden: försvars- och säkerhetslösningar, system och produkter samt aeronautik.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.