Kompetensutveckling är en del av företagskulturen!

Kompetensutveckling är en del av företagskulturen!

Söker du nya utmaningar hos en etablerad arbetsgivare där kompetensutveckling är en del av företagskulturen? Är du en nyutexaminerad utvecklare som vill jobba för ett företag med tekniken i framkant? Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande ..

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du arbeta med helhetslösningar. Du som systemutvecklare kommer arbeta inom en mängd olika branscher samt storlek på företag och myndigheter. Du kommer ingå i ett team där ni tillsammans ansvarar för hela projekt och har en tät kunddialog. Som systemutvecklare kommer du vara med att ta fram en helthetslösning från en kravprofil från en kund.

Din profil

Skallkrav:
utbildning inom Teknisk Fysik, Datateknik, Mjukvaruteknik, Informatiosteknologi, Systemvetenskap, Innovativprogrammering sve/eng flytande tal o skrift svensk medborgare
körkort

Meriterande:
Kunskap inom testdriven utveckling (TDD)

Som person vet vi att du bör ha ett genuint intresse för programmering. Vi ser att du har en fallenhet för problemlösning samt att du trivs i rollen som konsult. Du som person bör ha ett brinnande intresse för olika verktyg och teknologier.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Linköping
Omfattning: 100%:
Arbetstider: 08:00 - 17:00, måndag till fredag
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 dec (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett nordiskt teknikkonsultbolag med cirka 1900 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företagets kunder finns inom segment som flyg och försvar, telekom, verk och myndigheter samt industri.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.