Kan du tänka två steg till? Bra för vi söker en elektronikingenjör mot funktionell säkerhet

Kan du tänka två steg till? Bra för vi söker en elektronikingenjör mot funktionell säkerhet

Vi behöver dig som ser helheter, kan bedömma situationer och se vad kan hända? Nyfiken? Läs vidare och skicka in din ansökan nu!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet med funktionell säkerhet är mångsidigt och väldigt spännande. Arbetet handlar mycket om estimat och metodiken med risker. Vad kan gå fel? Vad händer om det går fel? Arbetet handlar då delvis om att kravställa produkterna men även utvecklingen av arbetssättet kring metodiken med risker.

Dessutom kommer du verkligen att hamna i mitten av många team med hög kompetens där du kommer att växa till något fantastiskt inom området för elektronik.

Din profil

Skallkrav
Civil- eller hogskoleingenjör inom relevant område
Kunskap om metodiken FMEA,FMEDA eller FMECA

Meriterande
God förståelse för elektronikkonstruktion, elektronikkomponenter och systemarbete.
Erfarenhet av IBM rational doors

För att vara framgångsrik i rollen för funktionell säkerhet behöver du vara analytisk. Ha förmågan att tänka lite längre fram än de övriga och även se problem med ett helikopterperspektiv. Då du kommer att ha kontakt med många olika grupper och människor ser vi att du är kommunikativ och social.

Villkor

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Start: Höst 2018

Urval sker löpande, skicka in din ansökan nu eller tipsa en vän!
Mer info
Kontaktperson Robin Törnblom
Telefon 0722-078994
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en välkänd aktör inom bilbranschen. De ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar och deras produkter räddar ca 30 000 liv varje år. Koncernen består av ca 50 000 anställda och i dagsläget är de inne i en spännande teknikutveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Vid deras teknikcentrum i Linköping utvecklar de kamerabaserade säkerhetssystem för personbilar. Vår kund tror att aktiv säkerhet med hjälp av kamerateknik och avancerad bildbehandling kommer att bli standard i framtidens bilar.

Vår kund räddar liv och minskar trafikskador. De är ständigt på jakt efter nya talanger som kan driva utvecklingen framåt. Är du en av dem?

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.