Junior utvecklare med intresse för finans till spännande företag!

Junior utvecklare med intresse för finans till spännande företag!

Vill du arbeta på ett företag där fokus är utveckling av en helt ny produkt och där du har stor möjlighet att påverka? Då ska du söka tjänsten idag, eller tipsa någon nu tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du i detta uppdrag tillhöra en av de viktigaste funktionerna inom företaget.Du kommer att vara med och utveckla företagets nya realiser och bearbeta befintliga system.Det omfattar allt från krav, design, implementering till testning. Här har du möjlighet att följa med i hela processen, arbeta i agilt team där man har möjlighet att påverka och ha inflytande från början till slut. Viktig fokus är att produkten ska hålla topp kvalitet och testning görs i flera led. Resor till kollegor i Stockholm kommer att förekomma så viktigt att du gillar att se nya miljöer.

Till en början får man en bra introduktion och du kommer arbeta med erfarna kollegor, på sikt kommer du bli en fullfjädrad fullstackutvecklare.

Din profil

Skallkrav
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • lägst YH utbildning inom data/ssytem
  • Brinner för att koda!
Meriterande
  • Kunskap i C# eller Java.
  • Gillar finans
  • Hjälpt till som Labbassistent
  • Hobbyprojekt där du tex gjort en app eller liknande
  • Tidigare erfarenhet som utvecklare
För att trivas och lyckas i tjänsten krävs att du har slutfört en teknisk utbildning på högskolenivå, har ett brinnande intresse för att lära dig, du gillar att ta eget ansvar och fullföljer dina arbetsuppgifter. Att du gillar att arbeta tillsammans i team samt är en problemlösare som inte ger upp. Som person är du öppen, lättsam och strukturerad. Du är kreativ och gillar att ta initiativ.

Villkor

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-31 41 73
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CRM treasure systems är ett fintech produkt bolag med kontor i Stockholm och Linköping. Dom är en ledande leverantör av finanssystem till industrins förvaltningar. Vår kund jobbar med system som sammanställer bolagsekonomi och liknande CRM system. Dom är i dagsläget ca 20st anställda och är i en expansiv fas. Dom har en egenskapad produkt och hand håller alla delar för produkten själva. Här har du ett företag som värnar om sina anställda och har ett öppet klimat där alla får vara med och påverka.

Du kommer bli erbjuden internutbildning och åka på konferenser där du kan utvecklas och få nya ideer för att göra bästa möjliga jobb.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.