Junior redovisningskonsult sökes till spännande bolag!

Junior redovisningskonsult sökes till spännande bolag!

Vill du arbeta på ett bolag inom musikbranschen? Har du ett intresse för musik?
Sök denna spännande tjänst redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som junior redovisningskonsult till vår kund kommer du att arbeta med ekonomisk rådgivning till artister och musikbolag, vilket i huvudsak innefattar löpande bokföring och bokslut. Arbetet innebär kontinuerlig kontakt med olika aktörer i form av exempelvis managers, skivbolag och förlag. Till en början kommer du att arbeta i nära samarbete med en erfaren person i bolaget för att kunna växa in i din roll.

Din profil

Skallkrav:
Eftergymnasial ekonomisk utbildning
God datorvana
Är bekväm med att kommunicera på engelska både i tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av Fortnox eller motsvarande system
Brinnande intresse för musik

Som person bör du vara driven och inte rädd för att anta nya utmaningar. Du bör vara någon som strävar efter att lära dig mycket om musikbranschen. De är viktigt att du som person arbetar för ett tryggt partnerskap och alltid eftersträvar att uppnå kundens önskemål.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Linköping
Omfattning: Heltid

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en boutiquebyrå specialiserad på skatt och redovisning för företag inom musik-, film- och underhållningsindustrin. Verksamheten finns sedan länge i UK med över 60 anställda och har nu även startat i Sverige för att kunna erbjuda samma professionella tjänster till svenska aktörer med internationella verksamhet. Vår kunds ledord som alltid genomsyrar verksamheten är passion, integritet, excellens och tydlighet.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.