Installationstekniker sökes!

Installationstekniker sökes!

Har du ett stort intresse för data/IT/teknik och vill arbeta praktiskt med IT/telekominfrastruktur? Ansök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter: I rollen som installationstekniker arbetar du med installation och service av utrustning inom IT/telekom. Det kommer in projekt från projektledare i verksamheten som du och ditt team tar er an. Det kan exempelvis handla om att bygga upp en ny infrastruktur med kraft, sätta upp specifika miljöer för test, ombyggnation av noder, byta kort i utrustningen m.m.

Det är ett mycket praktiskt arbete där du rent fysiskt är ute i verksamheten och skruvar och bygger infrastruktur. Du får arbeta i en spännande miljö där det finns otroligt mycket att lära sig.

Om företaget:

Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200 personer. I Linköping arbetar företaget med installation, resurskonsulting, helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele.

Din profil:

Skallkrav:
  • Gymnasialutbildning inom el, tele, teknik eller nätverk
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Teknikintresse
Meriterande:
  • Installationserfarenheter
Personliga egenskaper och beteenden:

För att du ska passa in i rollen som installationstekniker behöver du vara driftig och nyfiken som person som hela tiden vill lära dig nya saker. Det kommer ställas krav på dig som person att du är en ordningsam person och inte rädd för att ta i.

Om oss:

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Omfattning: Heltid

Arbetstid: kl:07.30-16.30

Ort: Linköping

Urvalet sker löpande - skicka därför in CV och Personligt brev redan idag eller tipsa mig om en vän!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.