Installationstekniker sökes!

Installationstekniker sökes!

Har du ett stort intresse för data/IT/teknik och vill arbeta praktiskt med IT/telekominfrastruktur? Ansök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som installationstekniker arbetar du med installation och service av utrustning inom IT/telekom. Det kommer in projekt från projektledare i verksamheten som du och ditt team tar er an. Det kan exempelvis handla om att bygga upp en ny infrastruktur med kraft, sätta upp specifika miljöer för test, ombyggnation av noder, byta kort i utrustningen m.m.

Det är ett mycket praktiskt arbete där du rent fysiskt är ute i verksamheten och skruvar och bygger infrastruktur. Du får arbeta i en spännande miljö där det finns otroligt mycket att lära sig.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasialutbildning inom el, tele, teknik eller nätverk
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Dokumenterad erfarenhet av installation
Personliga egenskaper och beteenden:
För att du ska passa in i rollen som installationstekniker behöver du vara driftig och nyfiken som person som hela tiden vill lära dig nya saker. Det kommer ställas krav på dig som person att du är en ordningsam person och inte rädd för att ta i.

Villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstid: kl:07.30-16.30
Ort: Linköping

Urvalet sker löpande - skicka därför in CV och Personligt brev redan idag eller tipsa mig om en vän!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200 personer. I Linköping arbetar företaget med installation, resurskonsulting, helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.