Huvudplanerare

Huvudplanerare

Dina arbetsuppgifter

Som huvudplanerare ansvarar du för att utifrån befintliga mål upprätta ett optimalt produktionsprogram. Du ansvarar för att korrekt produktionsprogram är implementerat och tillgängligt i vår kunds affärssystem. En viktig uppgift för huvudplaneringen är att snabbt och enkelt kunna genomföra analyser utifrån möjliga scenarier med hänsyn till resurs- och beläggningsläge, där även den ekonomiska konsekvensen redovisas.

Du arbetar ensam och i team med medarbetare på olika nivåer hos vår kund. Du har möjlighet och förväntas bidra till att vi håller vårt åtagande och ständigt förbättras att nå nya målbilder och krav. En viktig del av ditt uppdrag är att kunna kommunicera tidsplaner och beslutsunderlag på såväl operatörsnivå som till ledningsfunktioner.

Din profil
  • Erfarenhet av strategisk planering och förbättringsarbete inom logistik. Vi ser gärna att du har utbildningsbakgrund inom teknik/logistik.
För att trivas i rollen tror vi att du är en trygg person med en personlig mognad. Vi tror också att du är en handlingskraftig och målinriktad person som tar itu med uppgifter med hög energinivå. Du är drivande i utveckling av arbetsmetoder och tycker om att ta stort eget ansvar. Det är också viktigt att du har en god analytisk förmåga. Du har goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Du kommer i din roll ha både kontakter framförallt internt men också externt vilket ställer krav på en hög kommunikativ förmåga samt att du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Villkor:

Period: maj 2021 till april 2022

Lön: Enl ök.

Ort: Linköping
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 3 juni 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.