Högt, lågt och överallt programmerare

Högt, lågt och överallt programmerare

Nu söker vi dig som är något alldeles extra, någon med verklig passion för programmering och som är nyfiken. Du som inte fastnar i det lilla, utan uppskattar det där breda.

Nu när du ändå har tryck på annonsen, ta dig tiden och skicka in din ansökan nu.

Dina arbetsuppgifter

Som programmerare ska du främst arbeta med programmering av språket C. Du kommer att använda C för att skapa verktyg som senare används för att testa företagets produkter. Systemet som det ser ut idag, är ett generellt system som är av absoluta högsta kvalité där dina uppgifter kommer att vara vidareutveckling av det. Du kommer att tillhöra en relativt liten, familjär och prestigelös grupp som enbart arbetar med in-house projekt.

Du kommer att ha kontakt med

Din profil

Skallkrav
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område
  • Engelska i tal samt skrift
Meriterande
  • Intresse för dokumentation
  • Kunskap om elektronik
  • Kunskap av nätverk
I detta uppdrag kommer vi att lägga stor vikt i din personlighet. Du behöver vara nyfiken, se möjligheter och vilja utvecklas. Trots att du kommer att arbeta in-house så är kundrelationen väldigt viktig. Du behöver därför besitta en god kommunikativ förmåga och förstå kundens behov. Du ska ha förmågan till att sätta dig in i kunden, vad använder kunden våra grejer till och vad vill de uppnå?

För att lyckas i rollen behöver du även ha ett genuint intresse för programmering men också för elektronik där alla typer av hobby-projekt är väl meriterande.

Villkor

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Vardagar 8-17 med möjlighet till flex.

Urval sker löpande, skicka in din annons nu!
Mer info
Kontaktperson Robin Törnblom
Telefon 0722-078994
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en välkänd aktör inom bilbranschen. De ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar och deras produkter räddar ca 30 000 liv varje år. Koncernen består av ca 50 000 anställda och i dagsläget är de inne i en spännande teknikutveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Vid deras teknikcentrum i Linköping utvecklar de kamerabaserade säkerhetssystem för personbilar. Vår kund tror att aktiv säkerhet med hjälp av kamerateknik och avancerad bildbehandling kommer att bli standard i framtidens bilar.

Vår kund räddar liv och minskar trafikskador. De är ständigt på jakt efter nya talanger som kan driva utvecklingen framåt. Är du en av dem?

Karriärsmässigt är detta ett väldigt bra företag med stor bredd som kan erbjuda dig personlig utveckling under en lång tid framöver.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.