Finsktalande kundjänstmedarbetare sökes!

Finsktalande kundjänstmedarbetare sökes!

Talar du Finska? Är du serviceminded?
Sök då denna roliga tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare till vår kund kommer du arbeta med en av deras största kund, Byggmax. Alla kundtjänstmedarbetare hos vår kund arbetar med svensktalande support via mejl och telefon. Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer du ta hand om deras support på finska och svenska både via mejl och telefon. Du kommer få en varierande vardag med spännande uppgifter.

Din profil

Skallkrav:
Svenska
Finska

Som person bör du vara någon som är noggrann och trivs i att arbeta under högt tempo. Du trivs i att arbeta självständigt så som i grupp.

Villkor

Omfattning: 75%
Start: Omgående
Placering: Linköping
Arbetstider: 09:00-15:00

Sök denna roliga tjänst redan idag! Urval sker löpande...
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund levererar personliga och effektiva möten med deras kunder. De har en hög tillgänglighet, kompetenta, engagerade och lojala medarbetare. Vår kund har en framtidssäkrad IT-plattform, och viktigast av allt har så har dom nöjda kunder. Nöjda kunder skapar nya affärer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.