Felsökningssupport sökes!

Felsökningssupport sökes!

Gillar du problemlösning? Gillar du att arbeta i team? Ansök då tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Felsökningssupport kommer vara en ny grupp och tjänst på detta företag som kommer att testas till en början i ett projekt på tre månader för att se hur det fungerar och hur man kan utveckla tjänsten framåt.
Det kommer vara tre personer som kommer ingå i teamet under titel "felsökningssupport". Detta team kommer hjälpa de seniora funktionsägarna.

Funktionsägarna får en rad olika felrapporter ifrån kunder och kommer där välja ut enklare uppgifter som ni kan ta er ann, ett sådant problem kan exempelvis vara att kunden inte tycker kameran fångar upp vissa föremål som den borde göra. Då får man kommunicera med kund vad det är dom har lagt märke till, få ladda ner videofrekvensen, köra igenom och testa den här videon och utvärdera vad problemet kan vara. Mycket av det dagliga jobbet kommer vara att kommunicera med kunder, erfarna kollegor, detta sker via telefon, mejl och i verkligheten.

Din profil

Skallkrav:
  • IT eller Teknik på gymnasienivå
  • Teknikintresse och god datavana.
  • Engelska tal och skrift
  • Svenska tal och skrift
Meriterande:
  • Eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av liknande jobb
Personliga egenskaper och beteenden:
För att trivas i rollen som felsökningsupport behöver du som person gilla att arbeta i team. Du behöver även ha ett sinne för problemlösning och se dessa som en möjlighet att komma närmare en lösning.

Villkor

Ort: Linköping
Omfattning: 3 månader med chans till förlängning
Start: Omgående
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund ligger i framkant inom utveckling och produktion av aktiva och passiva säkerhetsystem för bilar. Mer information ges vid ett senare tillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.