Erfaren embedded utvecklare sökes!

Erfaren embedded utvecklare sökes!

Vill du arbeta på ett familjärt bolag? Har du ett intresse av att vara med från kravställan mot kund till slutprodukt?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mjukvaruutvecklare till vår kund kommer du få börja med att ingå i ett projekt med kollegor med blandade erfarenheter. Teamet arbetar scrumbaserat. Varje morgon har man ett möte där man går igenom om vad som ska göras för dagen samt hur de går i projekt som är igång.Vi ser gärna att du är varm i kläderna så du omgående får vara med på hela ledet från kravställning till slutprodukt. Projekten är olika stora och är varierande vilket innebär att du som mjukvaruutvecklare kommer få vara med och göra många olika steg i din roll. Du har möjlighet att utvecklas samt att driva egna projekt.

Din profil

Skallkrav:
  • Minst 2års arbetslivserfarenhet som embedded utvecklare
  • Svenska flytande i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfrenhet av mer hårdvarunära utveckling
  • Erfarenhet av projektledning
Som person bör du vara en person som gillar struktur och kan utvecklingsmönstret. Du bör vara en lagspelare och någon som kan tänka sig att ta en mentorskapsroll.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Linköping
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt ök

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande ...
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett leverantörsoberoende Management/IT konsultföretag. Vår kunds affärsidé är att effektivisera företag och organisationers verksamhet och IT genom tillhandahållande av specialistkompetens och verktyg i tidiga faser.

Deras primära tjänster är:
  • Verksamhetsutveckling/verksamhetsarkitektur
  • Kravspecificering, upphandling och test av IT-system
  • Projektledning av verksamhetsutvecklings- och IT-projekt
  • Utveckling av IT-system
Huvudkontoret är i Linköping men deras kunder finns på flera orter i hela Sverige.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.