Driftstekniker sökes till storföretag!

Driftstekniker sökes till storföretag!

Vill du arbeta med och vara platschefens högra hand? Gillar du administrativt arbete? Är du någon som inte är rädd för att ta i med kroppen ute i produktion med dina medarbetare?
Sök då denna varierande och spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Du som drift och underhållsansvarig kommer att ha dagar som aldrig är den andra lik. Du själv kommer forma dina dagar ut efter hur du vill att dom ska vara. Som drift och underhållsansvarig hos vår kund kommer dina huvudsakliga uppgifter vara att reparera och serva de maskiner som produktionen använder sig av. Du kommer även vara den som har kontakten med externa servicetekniker samt ser till så att allting fungerar som det ska ute på produktionsgolvet.

Din profil

Skallkrav:
Utbildning inom drift och underhåll
Svenska
Körkort
Tillgång till bil
Grund i svets

Meriterande:
Engelska
Datavana
Utbildning Heta Arbeten

Du som person bör vara någon som trivs i att driva utvecklingsprocesser framåt. Du ska inte vara rädd för att arbeta ute i produktion som att sitta med administrativa arbeten. Du bör vara nyfiken på nya saker och vilja driva processer framåt.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Skänninge
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00-16:00 med jour vid enstaka tillfällen.
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund i Skänninge tvättar och packar potatis från lokalt utvalda potatisodlare i Östergötland. De säljer sedan vidare de till återförsäljare såsom citygross och coop. Vår kund finns även i andra städer så som Stockholm där man i första hand packar grönsaker. När odling inte är i säsong så samarbetar dem med leverantörer i andra länder.
I Skänninge är de ca 30 personer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.