Driftsättare med projektledaransvar för brand och inbrott sökes!

Driftsättare med projektledaransvar för brand och inbrott sökes!

Har du drömmen att arbeta på en arbetsplats som har en stor familjeanda? Vill du utvecklas varje dag?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

Som driftsättare med projektansvar kommer du att arbeta med driftsättning och service på anläggningar i regionen där även färdigställandekontroll kommer ingå i arbetet. Nyförsäljning och orderhantering är också en del av rollen.
Du kommer självständigt att få driva projekt från start till mål med planering och utförande av arbetet, där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter. Som driftsättare med projektansvar kommer du att arbeta tätt tillsammans med vår kunds erfarna ingenjörer och övriga projektledare, arbetsledning av montörer kommer förekomma.

Din profil

Skallkrav:
Fullgjord gymnasieutbildning - teknisk
Arbetslivserfarenhet av RCO
Arbetslivserfarenhet av CCTV system
B-körkort
Svenska
Goda kunskaper i säkerhetsinstallationer
Svensk medborgare

Meriterande:
Arbetslivserfarenhet inom projektledning för larm

För denna tjänst kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Sök denna utvecklande tjänst redan idag eller tipsa en vän! Urval sker löpande...
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom Elajos samlade kompetens kan de leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom deras verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt utbildningscentrum Etec.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.