Drömmer du om kretskort? Sluta dröm och titta hit!

Drömmer du om kretskort? Sluta dröm och titta hit!

Nu har du chansen att få arbeta med det många drömmer om - kretskort. Dessutom kommer ditt arbete att rädda liv! Skicka in din ansökan nu eller tipsa en vän.

Dina arbetsuppgifter

Som elektronikkonstruktör kommer du att arbeta med kretskort. Det innebär att ta fram schema och footprintsymbolen enligt konstens alla regler. Arbetet innebär djup nivå av teknik där du måste navigera genom restriktionshantering, elektriska egenskaper såsom singalintegritet men även fysiska egenskaper som ledarbredd. Elektronikkonstruktören kommer arbeta nära andra delar av företaget, exempelvis mekanikingenjörer, för att säkerhetsställa att absolut bästa resultat uppnås.

Om du har tidigare erfarenheter av hobbyprojekt på fritiden så har du ett bra försprång i tjänsten.

Din profil

Skallkrav
Civil- eller högskoleingenjör med inriktning elektronik
Kunskaper av elektronik cad

Meriterande
Kunskap inom Mentor graphics Xpedition PCB eller Altium Designer.
Förståelse för signalintegritet, EMC och tillförlitlighet på kretskort.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara nyfiken och driven. Grunden av arbetet handlar om att få ett kopplingsschema till ett fysiskt kretskort i verkligheten vilket innebär att du behöver ha en verklighetsförankring i ditt tänk.

Villkor

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Start: Höst 2018

Urval sker löpande, skicka in ansökan nu eller tipsa en vän!
Mer info
Kontaktperson Robin Törnblom
Telefon 0722-078994
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en välkänd aktör inom bilbranschen. De ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar och deras produkter räddar ca 30 000 liv varje år. Koncernen består av ca 50 000 anställda och i dagsläget är de inne i en spännande teknikutveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Vid deras teknikcentrum i Linköping utvecklar de kamerabaserade säkerhetssystem för personbilar. Vår kund tror att aktiv säkerhet med hjälp av kamerateknik och avancerad bildbehandling kommer att bli standard i framtidens bilar.

Vår kund räddar liv och minskar trafikskador. De är ständigt på jakt efter nya talanger som kan driva utvecklingen framåt. Är du en av dem?

Karriärsmässigt är detta ett väldigt bra företag med stor bredd som kan erbjuda dig personlig utveckling under en lång tid framöver.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.