Digital marknadsförare sökes!

Digital marknadsförare sökes!

Är du en person som gillar marknadsföring? Är du en person som ofta får höra att du inspirerar andra? Ansök då tjänsten redan idag, eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som digital marknadsförare kommer du att arbeta med att utveckla och effektivisera företagets digitala marknad. Det kommer exempel ingå att lägga upp kampanjer i olika digitala kanaler, samt följa upp och analysera dessa. En ifrån företaget behöver resa ca en gång varannan månad för att vara med på utbildningarna runt om i världen. Det kan vara exempel till Barcelona eller Tyskland.

Beroende på din profil kan rollen utvecklas på olika sätt, tillexempel en delad tjänst som innesäljare eller en renodlad marknadstjänst.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom marknadsföring
  • Mycket god engelska
  • Svenska
  • Kännedom om Google Analytics
Meriterande:
  • Tyska eller andra språk
  • Arbetat med liknande tjänster tidigare
  • Arbetat med sälj och kampanj tidigare
  • Business to Business-utbildning
  • Känna till och kunna hantera faceook, linkedin, youtube, snapchat, instagram.
  • Intresse för hemsidor (HTML)
Personliga egenskaper och beteenden:
För att kunna axla denna roll behöver du som person känna dig trygg i att arbeta självständigt och våga ta mycket eget ansvar. Du behöver vara en person som anser att noggrannhet och kundrelationer är en viktig aspekt i din vardag.

Villkor

Ort: Linköping
Omfattning: Om minst 50% (Detta kan bli en 100% tjänst beror helt på vilken profil företaget får in)
Start: Överenskommelse
Tider: Kontorstid
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 sept (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett utbildningsföretag med kurser som ligger i teknikens framkant vilket gör de ensamma i deras slag i Europa. De finns i Linköping men är verksamma i hela Europa. Mer information ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.