C# utvecklare sökes till familjärt bolag!

C# utvecklare sökes till familjärt bolag!

Har du ett brinnande intresse för programmering? Vill du arbeta hos ett familjärt bolag i centrala Linköping? Då har du hittat rätt! Ansök redan idag

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som C# utvecklare hos vår kund i Linköping kommer du huvudsakligen sitta inom .Net teknik med fokus på C#. Det är en väldigt bred roll där du kommer vara delaktig i till exempel nyutveckling, design, krav, testning, implementering och förvaltning. På Kontoret i Linköping sitter det 5 medarbetare idag men företaget har totalt 30 medarbetare. Du kommer få en mentor och en gedigen introduktion i början.

Din profil

Skallkrav:
  • Har relevant högskole- eller universitetsutbildning
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av C#
  • Gjort hobbyprojekt hemma
  • Erfarenhet av testdriven utveckling
  • Kunskaper av något av följande: Entity Framework, WPF
Personlighet och beteenden:
För att passa in i teamet hos vår kund måste du brinna för systemutveckling samtidigt som du vill fortsätta lära dig nya saker för att kunna fortsätta att utvecklas. Du måste kunna ta ansvar för att driva dina egna ärenden framåt samtidigt som du ska kunna arbeta i team med andra.

Villkor

Ort: Linköping
Tider: Dagtid med möjlighet till Flextid
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön + företagsbonus efter att ha arbetat i 12 månader

Ansökningar kommer behandlas löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett Fintech bolag som har kontor i Stockholm och Linköping. Företaget är leverantör av finanssystem till finansförvaltningar inom industrin. De arbetar med system som sammanställer bolagets ekonomi och liknande system. Bolaget har i dagsläget 30 stycken anställda varav 5 utvecklare sitter i centrala Linköping.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.