C-chaufför sökes!

C-chaufför sökes!

Har du C-kort och sugen på ett härligt sommarjobb?
Då har vi tjänsten till dig!

Ansök redan idag eller tipsa en vän som du tror kan passa!

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår det att köra ut en redan lastad bil med dricka till kunder såsom systembolaget, butiker och kiosker. I butikerna och kioskerna förekommer det att du får ta med dig returer och tomglas tillbaka. Du kommer även att köra ut dricka till restauranger där det förekommer en del tunga lyft och där du med hjälp av en pirra kör in backar och fat till sin rätta plats. Du ansvarar för att räkna godset du levererar och det du tar med dig tillbaka för att se så att allting stämmer.

Din profil

Skallkrav:
  • C-körkort
  • YKB (Yrkesutbildning)
Meriterande:
  • CE kort
  • Adr light (Adr 1,3)
  • Digital färdskrivarkort
Vi tror att du som söker är social, serviceminded, driven samt har en god fysik. Du har även en god kommunikationsförmåga då du är ansiktet utåt för företaget.

Villkor

Ort: Linköping
Omfattning: Sommarjobb med möjlighet till förlängning
Start: Omgående

Urval sker löpande, lämna in din ansökan nu!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 25 juni 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av Sveriges ledande bryggeri och erbjuder ett brett urval av drycker. De utvecklar, tillverkar och säljer drycker inom de flesta områden och har både starka lokala och internationella varumärken. Företaget ingår även i en internationell koncern som har verksamhet i över 40 länder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.