Arbetsvillig hjullastare sökes!

Arbetsvillig hjullastare sökes!

Är du en hjullastare som älskar hårt arbete? Är du en person som gillar att köra lastmaskin till vardagen?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med att ta emot lastbilar med spannmål, ta prover med ett "spjut" och sedan skicka till labb. Du kommer även arbeta med att förflytta och lasta spannmålet på gården för exempelvis torkning av spannmål, lastning av bilar eller för att frigöra plats för nya inkommande leveranser.

Din profil

Skallkrav:
  • Hjullastarkort (C2)
  • Svenska i tal & skrift
Meriterande:
- Truckkort

Som person är du arbetsvillig och gillar att ta i på jobbet. Du är även flexibel och har inga problem med att stanna kvar för att arbeta lite extra om det behövs.

Villkor

Start: 29/8
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 7-16
Placeringsort: Linköping (Vikingstad)
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 juli 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med att framställa foder till lantbruk som sedan skickas iväg med billaster till deras kunder. Det är i dagsläget 4st som arbetar i fabriken och en person som städar och håller ordning. Vår kund har en säljavdelning samt en fabrik/produktionsavdelning vilka är belägna i Vikingstad utanför Linköping.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.