Arbetsledande elektriker sökes till växande Företag!

Arbetsledande elektriker sökes till växande Företag!

Arbetar du som elektriker och vill ta nästa steg i karriären? Vi söker nu en driven elektriker som vill utvecklas och växa som arbetsledare hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Det finns idag 3 stycken elektriker på Linköpingskontoret, här vill man dock växa och ser att man vid årsskiftet kommer att vara mellan 5-8 elektriker.

Till en början kommer du att arbeta 50% som arbetsledare och 50% som elektriker men på sikt kommer du att arbeta enbart som arbetsledare.

Arbetsuppgifter
 • Arbete ute hos kund
 • Leda och fördela elektriker till olika jobb
 • Viss ekonomi
 • Ledning och uppföljning av projekt
Arbetsuppgifterna består av att åka ut på arbeten ute hos kund runt om i Östergötland och då främst till industri- och fastighetskunder. Du kommer även att räkna på olika arbeten, leda och fördela elektriker till olika uppdrag samt följa upp hur projekten går. Du får en varierande tjänst där arbete på både kontor och ute på fält förekommer - en spännande och varierande vardag helt enkelt!

Du kommer vid behov att få chefsutbildning och andra relevanta utbildningar på plats för att kunna utföra rollen som arbetsledare på ett så bra sätt som möjligt.

Din profil

Skallkrav:
 • El-utbildning
 • Arbetslivserfarenhet som Elektriker
 • Körkort
 • Svenska och Engelska
Meriterande:
 • Allmän behörighet
 • Jobbat som ledande montör
 • Datorvana
För att passa in i rollen som arbetsledare behöver du vara ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Då du kommer att träffa många olika kunder så det är av stor vikt att du är glad och social. Det är även viktigt att du är serviceminded för att kunna erbjuda kunden det lilla extra. Vi ser även att du är driven och har viljan att utvecklas och växa med vår kund.

Villkor

Villkor
Start: September
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Arbetstid: 07.00-16.00
Lön: Fast
Ort: Linköping

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Välkommen till Framtiden!

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-06-19

Företag
Framtiden AB

Adress
Framtiden AB
Teknikringen 10
58330 Linköping

Kontorsadress
Teknikringen 10, Linköping
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ledande i Sverige inom installationstjänster. Företaget erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, drift, underhåll och facilities management.
Genom funktionella anläggningar för bl a elektricitet, värme, ventilation, kyla, sanitet, processmedier, säkerhet, skydd samt data- och telenät bidrar vår kund till lönsamhet, trygghet och en bättre livsmiljö. Kundens storlek med över 4000 kompetenta medarbetare på ca 150 kontor i Sverige ger företaget de resurser som dagens avancerade tekniska system för byggnader och anläggningar kräver.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.