Apputvecklare titta hit!

Apputvecklare titta hit!

Vad tycker du är viktigt när du söker jobb? Om svaret är höga mål, hög frihet och kollegor som tillhör spetsen av Sverige - Då har jag jobbet för dig.

Skicka in din ansökan nu eller tipsa en vän

Dina arbetsuppgifter

Som apputvecklare är din uppgift att använda din kreativitet och kunskap för att skapa bra kod. Vad har du för verktyg för att lyckas? Du kommer att ingå ett litet team bestående av väldigt kompetenta kollegor som hjälper dig på vägen. De arbetar i ett högt tempo som är väldigt målinriktad. Företagets kunder är välkända och uppdragen är varierande. Initialt kommer du att arbeta mot en mobilapp där utvecklingen sker inom Javascript med Vue och PHP med Laravel.

UCS har en kraftig tillväxt och en fantastisk arbetsplats som du har möjligheten att få kalla hem. Här kommer du att trivas!

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom relevant område
  • Kunskap i Javascript
  • Svenska, tal och skrift
  • Körkort
Meriterande:
- erfarenhet av PHP, Javascript

För att bli framgångsrik i detta uppdrag behöver du vara målmedveten, du vill arbeta mot konkreta mål i ett högt tempo. Medarbetarna är väldigt kompetenta och arbetar med ett stort samarbete så vi ser att du delvis är ödmjuk och vill lära dig från övriga men samtidigt är kommunikativ och tydlig. UCS erbjuder dig mycket frihet vilket vägs mot mycket ansvar, du ska inte bara vara bekväm med det utan gilla det.

Villkor

Ort: Linköping
Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning
Arbetstider: 08-17

Urvalet sker löpande - sök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Robin Törnblom
Telefon 0722-078994
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

United Computer Systems IT Solutions:

"Vi är experter på modern IT för företag i tiden. Vi ger dig en problemfri IT-miljö, rätt produkter och effektiva IT-lösningar som underlättar din vardag. Vi är ett 25 tal personer varav de flesta sitter i Linköping. Våra verksamhetsområden är IT produkter, IT utveckling och IT förvaltning. UCS IT Solutions driftar och säkerställer flertalet företags IT-miljöer. Verksamheten omfattar både försäljning av IT-utrustning samt löpande support, förvaltning och vidareutveckling. Moderbolaget UCS har bedrivit verksamhet i branschen i mer än 18 år."

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.