Affärskonsult mot order och logistik till Columbus traineeprogram!

Affärskonsult mot order och logistik till Columbus traineeprogram!

Vi söker nu dig som vill få chansen att gå Columbus traineeprogram med start i Augusti 2019. Här kommer du som Affärskonsult få möjligheten att ha världen som arbetsplats mot stora internationella företag såväl som nationella företag. Vi ser att du är ordningsam, affärsmässig och vill arbeta med problemlösning för att effektivisera kundens behov.
Ansök redan idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

Vi ser stora möjligheter för dig att, tillsammans med Columbus, genomföra ett spännande traineeprogram. Som trainee kommer man att ingå i en utbildning som kommer vara i Linköping och pågår ca 10-12 veckor. I traineeprogrammet ingår bland annat att få kunskap om affärssystemet M3, mentorskap och praktisk erfarenhet som varvas parallellt under de första tre månaderna.
Efter avslutat traineeprogram kommer du att certifiera dig i M3-affärssystem för att sedan kunna utbilda och hålla i workshops ute hos kund.
Som Affärskonsult kommer blir du tilldelad en mentor som kommer gå vid sidan om och på sikt kunna specialisera dig inom ditt område. Slutligen kommer det finnas goda utvecklingsmöjligheter för att lyckas i din roll.
Som Affärskonsult kommer ditt arbete bestå av att hjälpa kunder och företag med att analysera, effektivisera samt förbättra kundens processer och behov inom ditt område. Detta görs i samband med att implementera affärssystemet M3 hos kund.

Denna tjänst innefattar
  • Supply chain/transport
  • Serviceorder
  • Order, lager och logistik
Din profil

Som Affärskonsult är din arbetsplats flexibel så därför behöver du vara redo att resa inom tjänsten.
Då du kommer hålla i workshops och utbildning ute hos kund ser vi att du är social, pedagogisk och känner dig trygg av att tala inför grupp.
Här kommer du fördjupa dig i kundens olika processer och system därför riktar vi oss till dig som är analytisk och drivs av problemlösning.
Vidare ser vi att du strukturerad, ordningsam, driven och kommunikativ.

Skallkrav:
Högskole-/Civilingenjör inom relevant område
Svenska och engelska i tal och skrift
Körkort B

Meriterande:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Villkor

Start: Augusti 2019
Placering: Linköping
Omfattning: Heltid
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning, Logistik, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Trainee
Sista ansökningsdag 1 feb (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Columbus är ett IT-konsultbolag med fler än 2000 medarbetare runt om i världen. Det Columbus gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar.
Företaget Columbus uppgift är att guida dig i din digitala transformation så att ditt företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver.
De senaste 29 åren har över 4000 kunder anlitat Columbus. Det går bra, helt enkelt. Om du frågar Columbus själva är hemligheten att de sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du bli anställd direkt av kundföretaget Columbus.