Är du en praktisk elektronikingenjör? Titta hit!

Är du en praktisk elektronikingenjör? Titta hit!

Är du händig? Teknikintresserad? Kunskap inom elektronik? Titta hit eller tipsa en vän du tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter

Som elektronikingenjör hos vår kund kommer du att arbeta i en varierad roll och alltid nära hårdvaran. Man kommer arbeta både tekniskt och praktiska vilket innebär att det kommer vara allt från att skriva till att felsöka, läsa kopplingsscheman mm. Man kommer att integrera mekanisk konstruktion med elektronisk styrning då man kommer arbeta med deras produktutveckling.

Företagets alla funktioner finns under samma tak så du kommer att få vara en viktig del i ett nära team med hög kompetens. Du kommer få chansen att utvecklas och nå din fulla potential i en fantastisk miljö.

Din profil

För att vara framgångsrik som elektronikingenjör behöver du besitta ett genuint intresse för utveckling och teknik . Din utbildningsbakgrund är av mindre vikt då ett intresse för teknik samt en nyfikenhet till att utvecklas och lära är viktigare. Du ska ha ett sinne för problemlösning då det är en stor del av arbetsprocessen. Du kommer att ingå i ett team vilket även innebär att du besitter en stor ödmjukhet och sätter laget framför jaget.

Skallkrav:
  • Du har utbildning inom el/elektronik, alt att man jobbat innan och kan läsa kopplingsscheman, skapat egna kretskort.
  • Svenska.
  • Engelska.
  • Kan läsa kopplingsschema
Meriterande:
-har arbetat tidigare med liknande uppgifter

Villkor

Arbetstid: 8-17 med FLEX
Ort: Linköping
Start: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-314173
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en världsledande leverantör av system för kvalitetsstyrning och processkontroll med fokus på vidareförädlande träindustrin. Deras framgång grundar sig i ett dedikerat och nära team som ständigt arbetar mot utveckling. Företaget har sin utgångspunkt i Linköping men har kunder runt om i världen. Företaget är inom sin bransch världsledande och har så varit sedan de grundades på 80-talet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.