Är du en händig elektronikingenjör? Titta hit!

Är du en händig elektronikingenjör? Titta hit!

Nu söker vi en händig elektronikingenjör till SGA. Tveka inte att höra av dig eller tipsa en vän du tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ta hand om produktionsutrustningen internt hos SGA. Det betyder att bygga och underhålla utrustning för elektrisk test och automatiserad hantering i produktionen av komponenter. Du kommer att arbeta både med elektronikhårdvara och med hårdvarunära programmering.
Programmering av kommersiella robotar och mätsystem är även det en del i din vardag. Är du en tekniknörd ut i fingerspetsarna? Har du en ingenjörsutbildning och är redo att nyttja din kompetens i praktiken, då är detta jobbet för dig.

Din profil

Du har troligtvis en ingenjörsutbildning med dig, men vi är inte främmande att träffa dig som har ett genuint intresse för elektronik och har t.ex. en YH- utbildning med inriktning mot automation, elektronik eller inbyggda system. Här vill vi få in dig som dagligen följer nya sätt att hantera/bygga/installera elektronik och troligen genomför egna projekt på hemmaplan.
Du behärskar svenska språket väl.
Vi söker dig som är initiativtagande, gillar att arbeta tvärfunktionellt och är en nyfiken problemlösare. Du är orädd och förstår vikten av att ta ansvar för ditt egna arbete.
Viktigt att du har ett intresse för kombinationen elektronik och mjukvara.

Villkor

Ort: Linköping
Omfattning: Heltid
Start: Enligt Överenskommelse

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-314173
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Grindmatriser AB (SGA) utvecklar och tillverkar analoga integrerade kretsar. En komponent från SGA är alltid utvecklad för sin speciella applikation.
Våra komponenter används främst i olika typer av industriprodukter. Våra kunder finns huvudsakligen i Europa och i USA.
Tillverkning sker med hjälp av underleverantörer men flera steg i tillverkningen utförs i egen regi. Automatisk test och hantering av komponenter är en viktig del i tillverkningen.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.