Interim Inköp- och logistikansvarig, Östergötland

Interim Inköp- och logistikansvarig, Östergötland

Till vår kund söker vi en erfaren inköp- och logistikansvarig som sköter planering, logistik och inköp inom renovering av hyreslägenheter.

Du ansvarar för anbud, kalkyler, materialplanering, inköp, logistik och underentreprenörer. Du är god erfarenhet av anbud, inköp, planering och att optimera flöden samt att se potentiella effektiviseringar. Kanske har du en bakgrund som till exempel anbudsingenjör, projektingenjör, logistik/inköp ansvarig. Du har vana av att identifiera en optimal flödestänkprocess och ser potentiella effektiviseringar.

Du har god förhandlingsvana, är detaljmedveten, gillar att planera och vara med och optimera flödesprocesser. Du kan vara både hands on och ha förmågan att tänka långsiktigt. Det är en fördel om du har en bakgrund inom bygg, industri eller entreprenad. Vår uppdragsgivare finns i Östergötland och uppdraget börjar i november/december och varar cirka 6 månader.

Har du frågor om uppdraget kontakta Gunilla Thulin på 0735-499900 alternativt gunilla.thulin@maquire.se eller birgitta.odman@flipr.se. Vi tar emot ansökningar löpande och uppdraget kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Frilans
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som interimskonsult på Flipr får du tillgång till hela Maquire Groups omfattande nätverk av intressanta uppdragsgivare. Vi samarbetar med underkonsulter som är intresserade av uppdrag inom framförallt Interim management, HR, Ekonomi och förändringsledning. Vi tillsätter både ledare och specialister.

Underkonsult, giggare eller interimkonsult - benämningen är inte det viktigaste för oss utan det är du! Nu finns möjlighet för dig som har eget företag och arbetar som kvalificerad konsult att få vara en del av vårt nätverk. Flipr samarbetar med små och stora kunder i en rad olika branscher och tillsammans matchar vi din kompetens mot intressanta möjligheter.