Projektledare till designprojekt – Flex

Projektledare till designprojekt – Flex

Vill du bidra till att göra världen lite enklare? Motiveras du av att driva projekt från ax till limpa med en bredd av spännande uppkopplade produkter som slutresultat? Välkommen till Flex i Linköping!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra gruppen för våra utvecklingsprojekt och fokusområdet kommer vara inom designprojekt. Tillsammans med övriga projektledare driver ni en bredd av projekt inom NPI och design. Kunderna är både befintliga och nya, redan i ett tidigt skede räknar du på projekten och offererar i samarbete med Flex globala säljare. Du sätter ihop ett projektteam, lägger tidsplan, koordinerare work shops och förstudier i samarbete med kunder och möjliggör att ingenjörerna kan ta en grundlig kravspecifikation. Du är kontaktperson gentemot kunder och fungerar som intern länk mellan företagets olika funktioner i syfte att driva projekten framåt.

Om prototypen sedan ska produceras i större volymer har du även kontakt med Flexkoncernen och deltar i industrialiseringen av produkten i en av deras större globala siter.

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen krävs en relevant teknisk utbildningsbakgrund inom exempelvis mekanik, elektronik eller mjukvara, samt några års erfarenhet av projektledning.

Som person behöver du ha förmågan att lyfta blicken och se helheten i projekten. Du hanterar flera projekt parallellt och har ett organiserat och genomtänkt arbetssätt. Du trivs i en utvecklingsorienterad miljö och drivs av att leverera resultat och kundnytta. Din integritet och förmåga att skapa förtroende blir en värdefull tillgång i dialog med både kunder och kollegor.

Då kunder och kollegor finns över hela världen krävs goda kunskaper engelska. Meriterande är kunskaper i svenska, franska och SixSigma.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Flex med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Gilén, pehr.gilen@skill.se.
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flex i Linköping arbetar med design & produktutveckling och kan erbjuda sina kunder helhetslösningar utifrån konceptet "Sketch to Scale". Det innebär att de utifrån kundens önskemål utvecklar, designar, tar fram prototyper och testar produkten som sedan kan tillverkas i någon av deras volymfabriker runt om i världen. På Designcenter i Mjärdevi Linköping, med drygt 90 medarbetare, erbjuder de sina kunder en unik service med kompetens inom mekanik, hårdvara, mjukvara, test och verifiering. De fokuserar på produkter inom segmenten "connected devices" och "cloud solutions" och har, tack vare engagerade medarbetare, hjälpt flertalet välkända företag att lyckas på sin marknad. Det är högst sannolikt att du dagligen använder, eller kanske till och med förlitar dig på, någon av de produkter som Flex varit med och tagit fram.

För mer information besök: https://flex.com/