Projekt- och byggledare inom Distribution

Projekt- och byggledare inom Distribution

Välkommen till FVB, din nya arbetsplats!
Som medarbetare på FVB kommer du snart att märka att personalen är i främsta rummet. Vi har jobbat hårt med att skapa en arbetsplats för dig att trivas på. Flera av våra medarbetare har jobbat i många år och bland de som testat en annan arbetsgivare är det vanligt att man söker sig tillbaka, det ser vi som ett gott betyg!

10 ytterligare anledningar att jobba på FVB
  • Utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling i framkanten av en het bransch
  • Del av årsvinsten betalas ut som bonus, lika belopp till alla
  • Delägarskap, möjlighet att bli delägare i ett framgångsrikt företag
  • Kollektivavtal
  • Förmånliga semestervillkor
  • Erbjudande om personalbil
  • Flexibilitet, bra balans mellan privatliv och arbetsliv
  • Sport och motion, tillgång till motionsbidrag och företagshälsovård
  • Kompetenta kollegor, tillhörighet och ett positivt arbetsklimat
  • Internationella kontakter, med möjlighet till utlandsuppdrag
Din nya tjänst
Som projekt- och byggledare kommer du arbeta med att samordna arbeten mellan konstruktörer, entreprenörer och andra discipliner. Ditt arbete bedrivs både på kontoret och ute i fält. I arbetet ingår att planera, leda samt följa upp projekt inom flera olika områden så som distributionssystem för fjärrvärme och fjärrkyla samt VA men även industri och anläggning.

Du kommer att vara delaktig i projektets samtliga faser med ansvar för att säkerställa att projektplanen följs och att tids-, kvalitets- och kostnadsramar hålls samt hantera avvikelser och risker som berör projektet. Arbetet präglas av stor frihet med ansvar både mot kollegor och kunder.

Din profil
Vi söker dig som har ett eller ett par års erfarenhet av uppdrags-, projekt- eller byggledning inom energi- eller VA-branschen. Du tycker om att arbeta både i grupp och självständigt, direkt mot beställare. Du är strukturerad, ansvarstagande och vill genom ditt arbete bidra till ett bra helhetsresultat. Du ser affärsmöjligheter i mötet med våra kunder.

Det är meriterande om du också har erfarenhet från projektering samt grundkunskaper inom arbetsmiljö, entreprenadjuridik och allmänna föreskrifter.

Du har en högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom energi, VA eller motsvarande. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav då resor inom regionen ingår i tjänsten.

Anställningsform och tillträde
Tjänsten är tillsvidare, tillträde snarast.

Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten kontakta Tobias Seborn 013-25 09 43, tobias.seborn@fvb.se

För mer information om personalförmåner, kollektivavtal, pensionsavtal kontakta Marie Barrefors 021-81 80 75, marie.barrefors@fvb.se

Ansökningshandlingar, inklusive CV och referenser, skickas via formuläret
Sista ansökningsdag är den 4 mars 2019.
Varmt välkommen med din ansökan!

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Marie Barrefors
Telefon 021-81 80 75
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Sverige och internationellt är FVB en av de ledande energikonsulterna inom Energi, Industri, Fastighet samt El & Automation.
Genom våra lokalkontor i Sverige, Storbritannien, Kanada och USA erbjuder vi ökat kundvärde genom lokal förankring på en globaliserad marknad.
Vårt mål är att med hög kompetens, stort engagemang samt effektiva och miljövänliga lösningar minska klimatpåverkan, bidra till ett hållbart samhälle och skapa lönsamhet för våra kunder.