Energiingenjör inom fastighetsområdet Linköping

Energiingenjör inom fastighetsområdet Linköping

Välkommen till FVB, din nya arbetsplats!

Som medarbetare på FVB kommer du snart att märka att personalen är i främsta rummet. Vi har jobbat hårt med att skapa en arbetsplats för dig att trivas på. Flera av våra medarbetare har jobbat i många år och bland de som testat en annan arbetsgivare är det vanligt att man söker sig tillbaka, det ser vi som ett gott betyg!

11 ytterligare anledningar att jobba på FVB
 • Utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling i framkanten av en het bransch
 • Del av årsvinsten betalas ut som bonus, lika belopp till alla
 • Delägarskap, möjlighet att bli delägare i ett framgångsrikt företag
 • Kollektivavtal
 • Förmånliga semestervillkor
 • Erbjudande om personalbil
 • Flexibilitet, bra balans mellan privatliv och arbetsliv
 • Sport och motion, tillgång till motionsbidrag och företagshälsovård
 • Kompetenta kollegor, tillhörighet och ett positivt arbetsklimat
 • Internationella kontakter, med möjlighet till utlandsuppdrag
 • Förmåner vid föräldraledighet
Din nya tjänst

På FVB är vi specialister på energi. I stort sätt alla konsultuppdrag vi utför syftar till att skapa effektiv produktion, distribution och användning av energi, främst i form av värme och kyla. Inom fastighetsområdet jobbar vi med att effektivisera tillförsel och användning av energi genom bland annat energikartläggningar, rådgivning, driftoptimering och som projektledare vid ombyggnad av värme-, kyla- och ventilationssystem. Arbetet sker metodiskt och ingenjörsmässigt och alltid utifrån kundnytta med ett tydligt systemperspektiv.

Du kommer att arbeta inom flera av våra tjänsteområden med nya och befintliga kunder, framförallt inom fastighetssegmentet men även med energi- och industriföretag. Din arbetsplats är på vårt kontor i Linköping och de flesta uppdragen kommer att utföras åt kunder i regionen. Arbetet präglas av stor frihet med ansvar både mot kollegor och kunder.

Din profil

Vi söker dig som är en driven och engagerad ingenjör och har ett antal års erfarenhet av fastighetsbranschen, gärna som konsult. Du tycker om att arbeta både i grupp och självständigt, direkt mot beställare. Du är strukturerad, ansvarstagande och vill genom ditt arbete bidra till ett bra helhetsresultat och gott samarbete. Du ser affärsmöjligheter i mötet med våra kunder.

Du är trygg i din yrkesroll och vill vara delaktig i att utveckla en fastighetsgrupp i Linköping. Du vill även vara med att utveckla företagets kompetens och ser erfarenhetsåterföring som något som ingår i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du är certifierad energiexpert/energikartläggare samt att du har ett stort kontaktnät i branschen.

Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Anställningsform och tillträde

Tjänsten är tillsvidareanställning, ansökningar hanteras löpande med ambitionen att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta Tobias Seborn 013-25 09 43, tobias.seborn@fvb.se

För mer information om personalförmåner, kollektivavtal, pensionsavtal kontakta Marie Barrefors 021-81 80 75, marie.barrefors@fvb.se

Ansökningshandlingar, inklusive CV och referenser, skickas via formuläret - tryck på Ansök nu

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tobias Seborn
Telefon 013-25 09 43
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.fvb.se/jobba-hos-oss/energiingenjor-inom-fastighetsomradet-linkoping/
Sista ansökningsdag 7 sept 2019 (21 dagar kvar)