Platschef

Platschef

Trivs du i en roll som erbjuder en spännande varierande vardag, där beslutsvägarna är korta och där du får möjlighet att vara med och påverka utvecklingen framåt? FF Fastighetsservice söker nu en ny platschef till Linköpingskontoret.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som platschef blir du en nyckelfigur i organisationen och har det övergripande ansvaret för verksamheten i Linköping med omnejd. Här kommer du få tillfälle att arbeta i en varierande arbetsmiljö och möjligheterna till utveckling är stor. FF Fastighetsservice växer och rollen kommer utvecklas under de närmsta åren tillsammans med dig. Som platschef ansvarar du bland annat för din verksamhets budgetarbete och resultat samt försäljning däribland offerthantering och avtalshantering. Du har med fördel erfarenhet av att ha arbetet med liknande tjänster och/eller roller tidigare.

Som platschef har du även personalansvar för 15 personer med olika kompetenser som alla har en viktig del i arbetet mot det gemensamma målet. Då du som platschef har personalansvar ser vi dig som har tidigare erfarenhet av arbete kopplat till arbetsrätt och personalfrågor. Det är mycket meriterande om du tidigare har haft personalansvar. FF Fastighetsservice är måna om att alla medarbetare arbetar i en säker och trygg miljö. Du som platschef har det yttersta ansvaret när det kommer till arbetsmiljö och arbetar aktivt för att säkerställa att dina medarbetare arbetar i en trygg omgivning.

Din profil

Som platschef är din vardag spännande och varierande. Vi söker dig som är van vid att ta stort eget ansvar och trivs i en varierande roll där du får möjlighet att planera din egen dag. Du kommer dagligen stöta på både möjligheter och utmaningar. Rollen som platschef erbjuder dig som trivs med att strukturera och organisera ditt arbete stora möjligheter att själv påverka arbetet och dess utveckling framåt. Organisationen är prestigelös och har högt i tak så du som trivs i en sådan miljö kommer trivas väl hos FF Fastighetsservice. Här får du möjlighet att tänka utanför boxen och det är du som platschef som bygger ramarna för just din och dina medarbetares verksamhet.

Du känner dig bekväm i arbete kopplat till avtalshantering och har med fördel tidigare arbetat med business case-baserade lösningar, det vill säga förmågan att väga kostnader mot möjliga intäkter. Du har antingen förvärvat kunskaper via utbildning inom området alternativt från tidigare erfarenheter.

I arbetet inkluderas många olika kontakter och i arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du har även goda kunskaper i Office-paketet.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar FF Fastighetsservice tillsammans med Skill och tjänsten innebär en anställning direkt hos FF Fastighetsservice. Tillsättning av rollen sker så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer! Sista dag för ansökan är 30 april.

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Emma Kilian på 011-199473 alt. emma.kilian@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och Skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FF Fastighetsservice är ett av Sveriges äldsta bolag inom fastighetsförvaltning med anor från 1976. Med över 100 anställda och verksamhet på ett 20-tal orter i mellersta och södra Sverige är vi ett tryggt och pålitligt val för våra kunder, varav många har varit hos oss sedan 70-talet. Vi sätter stor stolthet i vår värdegrund med fokus på anställda och uppdragsgivare, och tack vare korta beslutsvägar och tät dialog agerar vi snabbt och flexibelt på kunders önskemål.