Applikationssupport till stort företag i Linköping

Applikationssupport till stort företag i Linköping

Är du lösningsorienterad och har erfarenhet av att arbeta med applikationer? Då är denna applikationssupporttjänsten något för dig! Välkommen med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som applikationssupport kommer du att arbeta med att felsöka och åtgärda problem med kunders webbplatser och applikationer. I rollen har du goda möjligheter till att utvecklas inom bolaget och anta nya utmaningar. Du kommer arbeta med verksamhetskopplade problem och åtgärder. Detta är verkligen en tjänst för dig som har en analytisk förmåga och som vill vara en del av ett riktigt kompetent team.

Din profil

Vi söker dig som stämmer in på följande:

Skallkrav:
  • Utbildning: Högskoleingenjör mot data/IT/teknik
  • Språk: Svenska och engelska i tal och skrift
  • Övriga kompetenser: 2-3 års teknisk erfarenhet, förståelse för en applikationarbetet.
Meriterande:
  • ERP (applikationskunskap)
  • IFS-kompetens
Personlighet:
Vi söker dig som är flexibel, har tålamod och som gillar utmaningar. För att passa in i arbetsgruppen tror vi det är bra om du uppskattar ett öppet arbetsklimat.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Ort: Linköping
Mer info
Kontaktperson Frida Eriksson
Telefon 0723011536
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Evry är ett av Nordens största tech- och konsultföretag med över 8 800 anställda! På Evry arbetar de med alltifrån tjänster för datacenter och implementering av affärssystem, till expertrådgivning och AI. På Evry blir du en del av en av Nordens tyngsta och mest erfarna IT-aktörer på marknaden. Företaget finns på 21 olika orter i Sverige.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.