Supporttekniker/Supportingenjör till Euronetics

Supporttekniker/Supportingenjör till Euronetics

Drivs du av att ge god service, samt har ett intresse för mjukvara och kod? Euronetics stärker nu upp sitt team med en person som kommer ha huvudansvaret och ta lead på supportorganisationen. Här erbjuds du en mycket spännande och utvecklande roll i ett bolag som är i tillväxt och skapar samhällsnytta.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer främst att jobba med support mot användare av företagets största och mest framgångsrika produkt Vikariebanken och vårt nya system Schemabanken. Våra produkter förenklar och effektiviserar schemaläggning samt rekrytering, bokning, lönehantering och administration av vikarier inom kommuner och regioner. Idag delas ansvaret för support av utvecklarna på Euronetics, du kommer att avlasta och effektivisera supportorganisationen där utvecklarna fortfarande finns som stöd då det behövs. Dina ärenden kommer att variera med allt från enklare ärenden till mer komplexa där du får nytta av din kodförståelse.

Din profil

Vi söker dig som är en utpräglad servicemänniska med stort intresse för IT och att hjälpa andra. Som person kan du driva dina egna processer men trivs samtidigt i samarbetet med övriga kollegor. Erfarenhet av en liknande roll samt kunskaper inom databaser, design och användbarhet är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlighet, erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare är meriterande.

Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Euronetics med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. På grund av semestertider kan återkopplingen dröja men du kan förvänta dig ett svar senast vecka 31. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsulter, Pehr Gilén på 013-473 20 65, pehr.gilen@skill.se alternativt Daniella Möller på 013- 495 88 16 eller daniella.moller@skill.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euronetics är ett Linköpingsföretag som utvecklar och marknadsför webbaserade system för rekrytering, bemanning och schemaläggning inom offentlig förvaltning. Våra största produkter är Vikariebanken® och vårt nya system Schemabanken®. Kunderna är allt från små kommuner till några av landets största kommuner och regioner.
Utifrån vårt motto om att alltid utgå från kundens behov, har vi byggt webbaserade, kundanpassade system som är lätta att både förstå och använda. Vi har mycket gott renommé och goda referenser!